top of page

Zeeburgerpad 5

€ 295 / m² / jaar

Per direct op zoek naar een grote, zelfstandige bedrijfsruimte in Amsterdam? Aan het Zeeburgerpad komt deze ruime kantoorruimte met parkeergelegenheid beschikbaar.

De kantoorruimte is vrij in te richten. Zeeën aan mogelijkheden zoals onder andere shared workspace, showroom of een kantoortuin! De kantoorruimte ligt op de 1e en 2e verdieping. De kantoorruimte is bereikbaar middels een gezamenlijke entree met vaste trapopgang, lift en wachtruimte. Dankzij de vele ramen is de ruimte open en licht, met aan beide kanten wijds uitzicht over het water. Er is ook ruimte om je boot hier te stallen.

Metrages (GBO)

- Eerste verdieping: circa. 530 m² GBO

- Tweede verdieping: circa. 145 m² GBO

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen in het oostelijk deel van Amsterdam Centrum. Kenmerkend is de uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen van en naar het centrum van Amsterdam en de op- en afritten S114, S113 en S116 van de A10 (ring Amsterdam).

Vanaf deze locatie is het centrum uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer: haltes voor tram 7 (Azartplein – Westergasfabriek), tram 14 (Flevopark – Slotermeer) en bus 22 (Indische buurt - Centraal Station – Sloterdijk) bevinden zich op minder dan 300 meter afstand en ook station Muiderpoort ligt met 900 meter op loopafstand.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven, productie gebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen en bedrijfswoningen zijn toegestaan. Horeca en reguliere detailhandel zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Onder het kantoorpand is een parkeergarage aanwezig, de huurder kan hier enkele plaatsen van huren indien dit gewenst is.

Voorzieningen

• Gescheiden dames en herentoilet
• Garderobe
• Hardhouten kozijnen
• Dubbele beglazing
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluiting
• Pantry
• PVC tegelvloer
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Mechanische ventilatie
• Vloerverwarming en airconditioning

Huurcondities

Huurprijs: € 295,- per m2 per jaar excl. BTW

De huurprijs is op basis van het huidige opleveringsniveau. In overleg is de verhuurder bereid om aanpassingen te doen aan de indeling en de opwaardering van het interieur. De bijgevoegde impressie is bedoeld om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

Overige huurcondities

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: In overleg, 3-5 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Plan een bezichtiging

+31 (0) 20 737 0660

bottom of page