top of page

Grote, zelfstandige bedrijfsruimte in het oostelijke deel van Amsterdam Centrum

Verhuurd

In het oostelijke deel van Amsterdam Centrum, vlakbij landmark Molen De Gooyer / Brouwerij 't IJ, staat deze multifunctionele bedrijfshal beschikbaar voor verhuur.

De hal heeft een totale oppervlakte van ruim 400 m² ( 428,79 BVO) en is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Met name voor MKB-ondernemers biedt dit bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende mogelijkheden.

Naast het pand is een parkeergarage aanwezig, de huurder kan hier enkele plaatsen (buiten of binnen) van huren indien dit gewenst is.

De huidige huurder heeft geïnvesteerd in een plantenwand, houtkachel en heater aan het plafond. Deze kunnen eventueel overgenomen worden (notk).

Algemeen
Bedrijfshal: ruim 400 m² ( 428,79 BVO) inclusief circa. 19 m² BVO aan kantoorruimte

Optioneel: enkele parkeerplaatsen, buiten of binnen.

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfshal is gelegen aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Centrum. Kenmerkend is de uitstekende bereikbaarheid van en naar het centrum en van en naar de ringweg A10 via de routes S100, S112, S113, S114 en S116.

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar met haltes voor tram 7 (Sloterpark - Azartplein), tram 14 (Flevopark - Centraal Station) op geringe afstand en bus 22 (Station Muiderpoort - Centraal Station - Station Sloterdijk), tram 19 (Diemen - Station Sloterdijk) en Station Muiderpoort op wandelafstand.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven met bijbehorende kantoren toegestaan. Ook productiegebonden detailhandel is toegestaan, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen.

Omdat het gebied een transformatiegebied is, waarvoor nieuwe bestemmingsregels in de maak zijn, is (geringe) afwijking van het bestemmingsplan niet uitgesloten.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de bestemmingsregels en zelf te informeren bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfshal

• Aansluiting kabel
• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Gasaansluiting
• Kantoor met verwarming
• Lichtstraat
• Telefoonaansluiting
• TL-Verlichting
• Toilet
• Één overheaddeur met de mogelijkheid tot de realisatie van een tweede.
• Vrije hoogte: circa 5,66 meter

Huurcondities
Huurprijs: € 3.800,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Tijdelijk beschikbaar, minimaal één jaar.

Aanvaarding: Per 1 Juli 2022

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusiefomzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Plan een bezichtiging

+31 (0) 20 737 0660

bottom of page