top of page

Jasonstraat 29H

Prijs op aanvraag, verhuurd

Beschrijving:

Prachtig gerenoveerde, lichte en ruime parterre-woning vlakbij de populaire Zuidas en het Olympisch Stadion. 

 

Welkom in de Stadionbuurt!

Een stukje weg van de Amsterdamse drukte vind je de Stadionbuurt. Deze wijk staat bekend om haar relaxte sfeer. Ondanks de rust die te vinden is in deze buurt, kan je niet om het levendige karakter heen! De in Amsterdam-Zuid gelegen wijk biedt diverse soorten woningen. Hier woon je met een heerlijke tuin, om de hoek bij de vele voorzieningen die deze buurt rijk is: bijvoorbeeld het winkelcentrum op Stadionplein en een tal aan fijne horeca spots. Met een totaal gerenoveerd Stadionplein groeit deze buurt uit tot een levendige buurt. Dé ultieme hotspot is ongetwijfeld het Olympisch Stadion. In de essentie van Amsterdam-Zuid met om de hoek het Olympisch Stadion, is het Stadionplein te vinden. Dit is de perfecte plek voor zakelijke afspraken of om na de kantooruren even bij te komen op het heerlijke terras!

 

Wat maakt deze woning bijzonder?

Compleet gerenoveerde 3-kamer benedenwoning met 2 slaapkamers. Met deze goed onderhouden tuin is deze woning een echt pareltje, waar je in de zomer heerlijk met een drankje in je hand van de zon kunt genieten. De woning beschikt over een gloednieuwe keuken en badkamer, met twee toiletten. De ruime keuken – voorzien van diverse apparatuur en veel kastruimte - waar je heerlijke diners kunt bereiden. De splinternieuwe badkamer; voorzien van toilet, wastafel en douche. Op de gang vind je nog een apart toilet, extra fijn! De zwarte stalen deur zorgt voor een echt wauw-effect. Als kers op de taart beschikt deze woning over vloerverwarming: duurzamer en lekker voor de voeten! Kortom; zeer comfortabel en licht wonen op een bruisende plek? Dat is hier mogelijk!

 

GOED OM TE WETEN:

Wij zijn directe verhuurder, je hebt dus niet te maken met een makelaar. Om deze reden betaal je bij ons geen overbodige bemiddelings-/ contractkosten. 

Overzicht:

Beschikbaar: verhuurd

Woonoppervlakte: 61 m²

Aantal slaapkamers: 2

Oplevering: Gestoffeerd

Voorzieningen:

  • Tuin met tuinhuisje aanwezig

  • Begane grond

Plan een bezichtiging

+31 (0) 20 737 0660

bottom of page